Företagstjänster
med extra allt!

Med oss som partner har du alltid samma personal som levererar förstklassig och överenskommen städning på utsatt tid.

Städservice – daglig städning

Daglig städning är basen i vår verksamhet. Våra uppdragsgivare finns inom en rad olika branscher runt om i Skaraborg, bland annat kontor, butiker, industrier och fastighetsägare. Vi kan bidra till din verksamhets framgång genom att säkerställa att städningen genomförs på rätt nivå – det höjer trivseln på arbetsplatsen och ger dig nöjda kunder som köper mer. En väl fungerande städservice kräver en rak kommunikation och gott samarbete – därför är vi flexibla och smidiga i utförandet av vårt uppdrag och tillämpar, utöver tydliga arbetsinstruktioner, en stor portion sunt förnuft i alla lägen.

Exempel på vad som kan ingå i städservice
– daglig städning:

+ Alltid samma personal+ Städning av kök/pentry
+ Städmaterial ingår alltid+ Tömning av papperskorgar
+ Dammsugning av golv och mattor+ Damning av fria ytor
+ Samtliga golv fuktmoppas+ Fläckborttagning på speglar, dörrar mm
+ Städning av toaletter

Vi tar gärna ansvar för inköp och påfyllning

Gör som majoriteten av våra kunder – lämna över ansvaret för inköp och leverans av förbrukningsmaterial som toalettpapper, tvål, diskmedel med mera till oss. Vi har full kontroll på förbrukning och behov av påfyllning.

Låt oss ge växterna extra omvårdnad

Vattna blommor och göra mindre omplanteringar efter behov, det tar vi gärna med i lokalvårdsavtalet. Det gör att du kan vara trygg i att växterna mår bra och frodas!

Första intrycket ska följa med hela vägen

Första intrycket är avgörande. Men också att det består när du går in genom en entré med välputsat entréglas och hela vägen upp i trapphuset. Vi utför trappstädning åt ett flertal fastighetsägare och bostadsrättsföreningar för att den rena känslan ska följa med från entré och ända fram till dörren.

Stoppa nedsmutsningen redan i entrén

Visste du att upp till 75 procent av smutsen går att stoppa redan i entrén? Vi vet hur entrémattan ska skötas på rätt sätt. Tillsammans med dig som kund tar vi beslut om rätt sorts matta för dina behov och hur ofta den ska bytas för bästa möjliga resultat. Leveranser av fräscha mattor sker genom vår samarbetspartner Rikstvätt.

En hjälpande hand för hållbarhet

Varje dag genereras avfall i verksamheter. Det är viktigt att det finns rutiner och metoder för att ta hand om avfallet på rätt sätt. Vi hjälper gärna till att planera och hantera allt ifrån sorteringsstation till transport.

Specialservice som skapar mervärde

Daglig städning är en sak. Vi erbjuder också extratjänster som är nödvändiga vid speciella tillfällen eller som skapar extra nytta i vardagen för dig som kund.

Flyttstädning

En dag eller högst två, det är vad som krävs! Med den insatsen garanterar vi att din lägenhet eller ditt hus blir så fräsch som nästa hyresgäst eller köpare har rätt att begära. Du får ett fast pris (förutsatt att bostaden är normalt nedsmutsad). Och glöm inte att flyttstädning är en så kallad hushållsnära tjänst. Det innebär att du kan få 50 procent skattereduktion på arbetskostnaden. Avdraget löser vi direkt på fakturan så att du slipper att tänka på att lämna in uppgifter till Skatteverket. Behöver du hjälp med flytten? Vi utför mindre flyttningsuppdrag när vi har kapacitet – fråga gärna vad som är möjligt!

Läs gärna mer om vår tjänst flyttstädning (PDF)

Fönsterputs

Vi putsar alla sorters fönster och tar även hand om karm- eller persienntvätt om du så vill. Många av våra företagskunder väljer att avtala om regelbunden fönsterputs, men självklart kan du boka enstaka insatser.

För privatpersoner räknas fönsterputs som en så kallad hushållsnära tjänst. Det innebär att du kan få 50 procent skattereduktion på arbetskostnaden. Avdraget löser vi direkt på fakturan så att du slipper att tänka på att lämna in uppgifter till Skatteverket.

Golvvård

Att vårda alla olika typer av golvmaterial – exempelvis trä, linoleum, plast, sten och keramiska material – på rätt sätt, för att de ska hålla sig fräscha länge, kräver gedigna kunskaper. Låter du oss göra jobbet vet du att det blir rätt gjort. Vi vet vad som krävs!

Matt- och möbeltvätt

En textilmatta är slitstark och kan hålla mycket länge – förutsatt att den tvättas tillräckligt ofta och innan nedsmutsningen gått för långt. Detsamma gäller möbeltextilier, som med jämna mellanrum behöver rengöras från damm och kvalster. Vi vet hur ofta det bör göras och hur man gör det på rätt sätt!

Byggstädning

Vi kan hjälpa er under hela byggtiden, från löpande grovstädning till slutstädning inför besiktning. Med dagens pressade byggtider behöver du en städentreprenör som har nödvändig kunskap och kompetens och därmed bidrar till att allt flyter smidigt. Förseningar i byggnation kan bero på många olika saker, men det ska aldrig vara städningen. Vårt mål är det tuffaste tänkbara – noll besiktningsanmärkningar, varje gång!

Rengör solpaneler

Solpanelerna utsätts konstant för yttre påverkan, väder och vind likväl som smuts från marken och luften vilket påverkar dess effektivitet. När solpanelerna får en beläggning av smuts, snö eller löv försämras elproduktionen. Solens strålar får svårare att träffa panelens yta och det kan leda till att du tappar så mycket som 20 procent av din normala produktion. Effekten av det är att du ökar dina energikostnader eftersom du då måste köpa el via ditt elbolag för att täcka ditt behov.

Bodstädning

Vi städar byggbodar och baracker åt många byggföretag. Vilka behov har du? Låt oss ta en diskussion och tillsammans avgöra det. Frekvens och omfattning på bodstädning är beroende av både årstid och vilken fas bygget befinner sig i.

Hos oss får du:

+ Engagemang och pålitlighet.

+ Alltid samma personal.

+ Kollektivavtal och miljöcertifiering.

Prata med mig

Ida Dyberg
Företagsstäd
0500-74 98 75

Prata med mig

Viktor Ahonen
Försäljning
0500-74 98 72

Vi valde Städkonsult för att vi ville höja kvalitén på vår städning. De försöker alltid föregå oss med förbättringar och de ligger i framkant - både tekniskt och socialt.

— Johan Green,

Elektroautomatik Skövde

Vi har använt Städkonsults tjänster i nästan tio år, det säger det mesta om kvalitén på städet. De är professionella, tillmötesgående och flexibla.

— Robert Lazic,

Pieces Interactive

Här finns vi

Mariestad

Töreboda

Skövde

Tibro

Karlsborg

Hjo

Tidaholm

Falköping

Skara

Götene

Mariestad   Skövde  Karlsborg   Töreboda  Tibro   Hjo   Tidaholm   Skara  Falköping   Götene

Boka möte