Fem anledningar till att ni ska anlita en professionell städfirma på arbetsplatsen

1. Kunnig och effektiv personal 
Professionell städning från oss erbjuder, utöver en ren arbetsplats, en personal som brinner för sitt jobb. Med hjärta och glädje städar de rent er arbetsplats på nolltid, och resultatet blir alltid i toppklass. Oavsett om ni har takfönster som är svåra att nå, tuffa fläckar som inte riktigt vill gå bort eller svårstädade skrymslen, vår personal har rätt verktyg och kompetens för lösa alla utmaningar.

Effektiviteten visar sig också i att ni på arbetsplatsen inte störs under er arbetsdag. Städningen genomförs på ett snabbt och smidigt sätt, samtidigt som ni kan fokusera på era vanliga arbetsuppgifter.

2. Konsekvent städning ger tryggt resultat
För att bibehålla en ren arbetsplats i topptrim krävs det städning på en konsekvent och hög nivå. Professionell städning erbjuder en trygghet som är svår att matcha med att städa på egen hand.
Med strikta städningsscheman och noggranna processer och rutiner, kan du lugnt och tryggt luta dig tillbaka i kontorsstolen med vetskapen om att din arbetsplats är hygienisk och välstädad. Oavsett om arbetsplatsen städas dagligen, veckovis eller på annan basis än så, professionell städning håller din arbetsplats i topptrim.

3. Hälsa och välmående
Att arbetsplatsen är ren är inte bara skönt för det inre lugnet, det är också viktigt för kroppens hälsa, både på kort och lång sikt. Med kunnig städpersonal kommer antalet virus, bakterier och allergener att minska, vilket ger en mer hälsosam arbetsplats på sikt.

Med rätt utrustning får de med enkelhet ordning på ytor som utsätts för mycket mänsklig kontakt. Det kan leda till färre sjukdagar och med det en ökad produktivitet för hela företaget.

4. Visa ditt företag från den bästa sidan
Tänk på det här scenariot: Ni har bjudit in en potentiell kund till ert kontor för ett viktigt möte. Kanske landar ni en av årets absolut största affärer och startar en resa som kan bli ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

Men. Sedan ser den potentiella kunden en ostädad arbetsplats, med ofräscha toaletter och kaffekoppar som inte ens är diskade. Tror du att det blir ett långvarigt samarbete? Förmodligen inte.

En ren arbetsplats är en attraktiv arbetsplats.

5. Kostnadseffektiv personal
Vissa kanske tror att extern städhjälp enbart blir en extrakostnad som blir dyrare än att göra det själv. Men, i själva verket är det en investering för att ditt företag ska kunna växa.

Genom att hyra in personal så använder du bara den personalstyrka som du faktiskt behöver. Vår personal är snabb, effektiv och vet precis vad som ska göras. Det krävs ingen lång inställnings- eller upplärningstid. Vi ser gärna att samma personal är på samma arbetsplats. Då är starttiden i princip noll, samtidigt som ni lär känna den person som städar hos er. Något vi alla tjänar på.

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte