Möt vår personal – Ida Dyberg

Hur länge har du jobbat på Städkonsult?
Jag började i maj 2022! Innan dess var jag butikschef på Zervabutiken i Skövde, så redan innan jag började på Städkonsult hade jag en bra connection med städmaterial och kem. Många kanske känner igen mig då jag var frisör i väldigt många år, men efter att jag fick problem med luftrören blev jag tvungen att byta karriärsbana. Något som jag är väldigt glad över att jag tog steget och gjorde.

Hur kommer det sig att du började på Städkonsult?
Greger Lindholm, Städkonsults vd, kom faktiskt in en dag på Zerva och frågade om jag var nyfiken på det här jobbet. Jag trivdes väldigt bra där, men när han berättade mer om tjänsten så kändes det väldigt spännande. Dels verkade Städkonsult vara en härlig arbetsplats, dels tyckte jag  att det kändes lockande med en helt ny utmaning. Jag har inte ångrat en sekund att jag vågade!

Vad innebär din roll?
Jag är arbetsledare, vilket innefattar väldigt mycket. Jag planerar scheman och hur vi åker ut till kunder, men också en hel del kundkontakt. För varje ny kund så har vi en uppstart, vilket jag ansvarar för. Jag har jobbat med nykundskontakter på mina tidigare arbetsplatser och det är en uppgift jag tycker är inspirerande att göra. Men det jag tycker om mest med min roll är att få se hur alla medarbetare utvecklas, både inom yrket och som personer. Utveckling är något jag brinner för.

Vad är det bästa med att jobba på Städkonsult?
Vi är ett väldigt härligt gäng, både bland oss på kontoret och de som är ute mer på kunduppdrag. Det är alltid lika roligt att gå till jobbet och det är en varierande arbetsplats. Vissa saker som vi jobbar med tar någon minut att lösa, medan andra projekt kan sträcka sig över en längre tid. Det gör att vi har många bollar i luften samtidigt och det trivs jag med.

Och utanför jobbet, vad gillar du att göra då?
Då är jag nog helst ute i skogen och umgås med familjen. Träning är också en stor del av mitt liv. Just nu är det styrketräning, yoga och löpning. Löpningen har jag äntligen kommit i gång med igen efter en lång skada. Det är så befriande att få kunna springa igen!

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte