Därför är det viktigt med golvvård

Räcker det bara med att dammsuga och våttorka golven för att de ska bli rena och fräscha? Inte direkt. Vid större slitage krävs professionell hjälp och rätt utrustning. Och givetvis rätt kunskap.

Vi har pratat med vår golvvårdsexpert Nicky och ställt frågor om varför golvvård är viktigt och vad ni kan tjäna på att anlita oss för jobbet.

Varför är det viktigt med golvvård?

Det är ett kostnadseffektivt sätt att förlänga golvets hållbarhet. Om man har en utsliten plastmatta eller ett linoleumgolv, så kan man rädda det genom att göra en ordentlig golvvård. Att genomföra det på det befintliga golvet är inte bara bra för miljön och din plånbok, då du slipper köpa nytt golv, utan det är även bra för det visuella. Golvet kommer att både se ut och kännas som nytt igen.

Varför bör man anlita en professionell städfirma för jobbet?

En professionell städfirma har rätt kunskap, metod och utrustning för just det jobb som ska genomföras. Det kan skilja en hel del beroende på vilken typ av golv man har. Ett plast- eller linoleumgolv kräver en viss typ av behandling jämfört med ett golv i sten eller trä. Skulle man göra det på egen hand så finns risken att man använder sig av fel medel eller metod, vilket kan förstöra golvet. Har du inte koll så är det alltid bäst att låta någon som kan jobbet att göra det.

Varför tycker du om att jobba med städ?

Det känns bra när man får göra skillnad. Jag tycker att det är väldigt roligt att se skillnaden när något går från smutsigt till rent. Att få se kunden nöjd är det som gör mig nöjd varje dag. Vi åker runt till flera olika företag och träffar olika kunder, jag gillar kontakt med människor så det passar mig bra. Det gör också att vi har väldigt varierande arbetsuppgifter, vilket gör att ingen dag blir den andra lik.

Kontakta oss – redan i dag!

Prata med mig

Viktor Ahonen
Försäljning
0500-74 98 72

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte