Säg hej till Jennica – en av våra fantastiska sommarjobbare!

Nu är den igång, perioden när vi välkomnar ett gäng nya ansikten in i verksamheten för årets sommarjobbsperiod. Möt Jennica Tengmo, som inte bara arbetar i sommar utan tjuvstartade sin anställning redan i januari.

Ålder: 39 år
Tid på Städkonsult: Ett halvår
Bor: Skövde

Hur kommer det sig att du sökte jobb på Städkonsult?
Jag arbetade tidigare som undersköterska, men när jag fick barn så blev det lite svårt att arbeta de tiderna som jobbet kräver, att få ihop det. Då började jag se mig om efter annat och blev tipsad via min massös om att söka jobb på Städkonsult. Eftersom jag själv bor i Skövde och dessutom rätt nära, har jag åkt förbi anläggningen flera gånger och hade lite koll på företaget. Jag sökte jobb i januari i år och har gått på timmar sedan dess!

Är det ditt första arbete i Städbranschen?
Ja, och jag trivs verkligen jättebra! Det är ett fritt jobb och man får se så himla många olika ställen. Många som man knappt visste fanns! Jag är mest på företag och städar och där träffar man alltid mycket folk. Jag uppskattar den variationen.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Jag hinner med kanske tre, fyra ställen under en arbetsdag. Så jag åker helt enkelt runt till dem efter ett schema och städar utefter överenskommelsen som gäller.

Hur gick det till då du började på arbetet?
Jag fick dels gå bredvid en annan anställd för att lära mig och sedan fick jag även gå en intern utbildning. Där lärde jag mig väldigt mycket, typ om olika medel och på vilket sätt man ska städa för att det ska bli bäst resultat.

Vad är det bästa med jobbet och företaget?
Jag tycker mycket om mina kollegor och trivs med att besöka olika företag och möta olika människor. Städkonsult är också ett trivsamt ställe som gör mycket för sina anställda. Just nu har vi en stegtävling där vi är indelade i olika lag och där de som går flest steg kan vinna priser. Sådant är jättekul! Så även om vi inte städar ihop så får man ändå chans att interagera med sina kollegor.

Vad gör du helst när du inte arbetar?
Då umgås jag med mina barn, de är fem och sex år gamla. De gillar att åka och bada så det brukar vi göra i arenan i Skövde. Sen grejar jag också en hel del i huset.

Utöver att arbeta hos oss, vad har du för sommarplaner?
Jag ska åka med barnen till Astrid Lindgrens värld, det ser vi verkligen fram emot. Vi har inte gjort så där jättemycket fler planer, utan det blir nog en hel del endagsutflykter. Barnens kusiner bor vid Örlen under somrarna så det kommer förmodligen bli en hel del badutflykter dit för att umgås med dem. Vi kommer heller inte missa att åka till Hjo och äta glass!

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte