Vi investerar i vår personal…

… och deras välmående! 

Vår personal har ett tufft jobb som är påfrestande både psykiskt och fysiskt. De jobbar ofta ensamma, utför ett tungt arbete och är ständigt ute hos kund. Därför har vi startat upp ett internt utvecklingsarbete som syftar till vår personals välbefinnande. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs med sina arbetsuppgifter, men det är lika viktigt att de mår bra när de går till jobbet.

Den första av flera inplanerade aktiviteter blev gemensam morgonyoga.

”Det är ett sätt för att ge våra medarbetare dels en stillsam och lugn start på dagen, dels att få göra något tillsammans. När vi genomförde en personalenkät i våras framkom det önskemål om att göra mer saker gemensamt i personalen. Det vill vi lyssna till”, säger Jessica Gustafsson, Driftchef för hemstäd.

I yogan håller en av våra egna medarbetare, Ida Dyberg. Den är planerad till drygt en gång i veckan och uppslutningen har varit bra. 

”Framöver kommer vi implementera allt mer företagsaktiviteter som ett steg i vårt utvecklingsarbete. Vill att Städkonsult och RutAkut ska vara en attraktiv arbetsgivare, både sett till att vi utför ett arbete vi är stolta över och till sammanhållningen och välmående bland personalen.”

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte