Vi håller vad vi lovar, har kompetent personal och bra bemötande!

I vår senaste kundundersökning kundundersökning hämtade vi in input från ett knappt 100-tal företag. Efter nära 25 år i branschen är vi måna om att följa upp att kundens upplevelse verkligen är leverans av förstklassigt företagsstäd.

Vår vision och ambition är att vårt engagemang, miljöfokus och löftet om att företagen alltid möter samma personal bidrar till städning med extra allt. Vår personliga touch blir helt enkelt nyckeln till att vi sticker ut, lite mer än alla andra.

Men har vi nått fram? Vår kundundersökningen visar att kunder tycker det:

  • 96 procent tycker att vi har ett bra bemötande.
  • 87 procent anser att vi håller vad vi lovar
  • 87 procent tycker att vi har kompetent personal

 

För att fortsätta leverera, utvecklas och jobba oss upp emot 100 procent nöjdhet, genomförde vi djupintervjuer för att få insikt i vad vi gör särskilt bra och vad som kan förbättras. Pieces Interactive och Elektroautomatik Skövde är två kunder som vi samarbetat med under lång tid, och så här säger de om vår verksamhet:

"Vi har använt Städkonsults tjänster i nästan tio år, det säger det mesta om kvalitén på städet. De är professionella, tillmötesgående och flexibla."

Robert Lazic, Pieces Interactive

"Vi valde Städkonsult för att vi ville höja kvalitén på vår städning. De försöker alltid förekomma oss med förbättringar och de ligger i framkant - både tekniskt och socialt."

Johan Green, Elektroautomatik Skövde

Vi tar med oss den positiva feedbacken för att utvecklas vidare, för att leverera städning med extra allt och sträva mot 100 procents nöjdhet.

Har du frågor, åsikter eller önskemål? Tveka inte att framföra din feedback. Du hittar alla kontaktuppgifter på kontaktsidan

Som anställd hos oss har du tillgång till: 

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
0500-74 98 73

Boka möte