Jobba hos oss

– Tycker du om att göra fint åt andra?

Fräscha dofter. Skinande blanka ytor. Ordning och reda. Finns det någon som inte älskar nystädat? På Städkonsult och RutAkut ger vi både företagskunder och privatpersoner just den extra kicken i vardagen.

Vi är ett prisbelönt företag med fokus på varje medarbetare och söker kontinuerligt fler kollegor – både för vikariat och fast anställning. Som kollega i vårt team har du ett fritt arbete med hög grad av eget ansvar och stark gemenskap. Dessutom bra förutsättningar för att leverera god service och hög kvalitet.

Lediga tjänster:

Vi har för närvarande ingen ledig tjänst. Däremot är vi alltid intresserade av att möta nya människor som vill jobba hos oss. Välkommen att skicka en ansökan. Välkommen!

Som anställd hos oss har du tillgång till:

+ Friskvårdsbidrag

+ Massage

+ Naprapat och kiropraktor

+ Företagshälsovård

+ Kontinuerlig utbildning

Prata med Ida
på HR för mer information.

Ida Knutsson
Personal HR
0500-74 98 73

Vi valde Städkonsult för att vi ville höja kvalitén på vår städning. De försöker alltid föregå oss med förbättringar och de ligger i framkant - både tekniskt och socialt.

— Johan Green,

Elektroautomatik Skövde

Vi har använt Städkonsults tjänster i nästan tio år, det säger det mesta om kvalitén på städet. De är professionella, tillmötesgående och flexibla.

— Robert Lazic,

Pieces Interactive

Här finns vi

Mariestad

Töreboda

Skövde

Tibro

Karlsborg

Hjo

Tidaholm

Falköping

Skara

Götene

Mariestad   Skövde  Karlsborg   Töreboda  Tibro   Hjo   Tidaholm   Skara  Falköping   Götene

Välkommen att skicka in en ansökan!

Boka möte