Daglig städning är basen i vår verksamhet. Våra uppdragsgivare är kontor, butiker, industrier, fastighetsägare m fl.

Vi kan hjälpa dig att nå framgång med din verksamhet genom att se till att städningen hamnar på rätt nivå – det höjer trivseln och ger dig nöjda kunder som köper mer.

En väl fungerande lokalvård kräver en rak kommunikation – därför är vi flexibla och smidiga i vår tjänsteutövning och tillämpar, utöver tydliga arbetsinstruktioner, en stor portion sunt förnuft i alla lägen.

Gör som majoriteten av våra kunder – låt oss ta hand om inköp och leverans av förbrukningsmaterial som toalettpapper, tvål, diskmedel m m.

Att vattna blommorna och göra mindre omplanteringar efter behov tar vi gärna med i lokalvårdsavtalet – så vet du att växterna mår bra!

Det viktiga första intrycket, när du går genom entrén med välputsat entréglas, ska bestå hela vägen upp i trapphuset. Vi utför idag trappstädning åt ett flertal fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Ända upp till 75% av smutsen går att stoppa redan i entrén – om entrémattan sköts på rätt sätt. Tillsammans kommer vi fram till rätt sorts matta för dina behov, och hur ofta den ska bytas. Leveranserna av fräscha mattor sker genom vår samarbetspartner KåPi tvätt AB.